Auto onderhoud Veenendaal

Auto onderhoud nodig in Veenendaal? Bij ons ben je op het goede adres als je op zoek bent naar een betrouwbare en goede occasion met een eerlijke kilometerstand. Wij hebben ruime ervaring in de auto branche. U kunt bij ons terecht voor al uw onderhoud.

 

 

 

auto onderhoud Veenendaal

auto onderhoud Veenendaal

Autobedrijf Steenman

Autobedrijf Steenman is een uit de hand gelopen hobby. We zijn erg breed en bieden diverse diensten en hebben een breed assortiment. Als we zelf iets niet kunnen dan helpen we de klant alsnog, omdat we connecties hebben verschillende vakkundige partijen.

 

 

Auto onderhoud in Veenendaal

Heb je auto onderhoud nodig in omgeving Veenendaal? Met goed en regelmatig onderhoud voorkom je onverwachte autopech en reparaties. U bent bij ons aan het juiste adres voor een goede onderhoudsbeurt. Heb je geen idee wanneer een onderhoudsbeurt nodig is? Het is verstandig om tenminste één keer per jaar je auto te laten onderhouden door een expert. Zo kun je een hoop narigheid voorkomen. Tijdens een onderhoudsbeurt kunnen we ook signaleren ‘wat eraan zit te komen’. Hiermee is de kans veel kleiner dat je plotseling onderweg stil komt te staan met je auto. Wij beschikken over onze eigen werkplaats en we voeren zelf onderhoud aan je auto. Een kleine of grote beurt is geen enkel probleem bij ons! We helpen je snel en vakkundig. Ben je op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in omgeving Hilversum? Zoek dan niet verder! Voor vragen over een reparatie of onderhoudsbeurt kunt u contact met ons opnemen.

auto onderhoud Veenendaal

Kleine beurt

Moet er niet veel gebeuren aan je auto? Ook voor een kleine beurt ben je bij ons aan het juiste adres. Bij een kleine beurt controleren wij jouw auto op meer verschillende onderhoudspunten. We controleren bijvoorbeeld de autobanden, uitlaat, schokdempers en remmen, (olie)filters, ruitenwissers en meer!

 

 

 

Grote beurt

Op zoek naar een autobedrijf in omgeving Hilversum voor een grote beurt? We verrichten auto onderhoud voor grote beurten. Tijdens de grote beurt controleren we je auto na op veel meer punten dan bij een kleine beurt. We kijken onder andere of de filters, bougies en distributieriem vervangen moeten worden, verversen de motorolie, controleren we de accu, remmen, schokdempers en veel meer!

Contact

Wil je jouw auto laten onderhouden in Veenendaal? U kunt bij ons terecht voor al uw onderhoud! Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of vul het contactformulier in. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@autobedrijfsteenman.nl of bel of ons op 0850041045