Chiptuning

Wat is chiptuning?

Naast onze standaardwerkzaamheden kun je ook bij ons terecht voor chiptuning. Chiptuning is het her programmeren van de computer in de auto, welke de motor aanstuurt. Deze computer, ook wel ECU genoemd, is ingesteld om lage emissies te behalen en slechte omstandigheden elders in de wereld te compenseren. 

Omdat wij in Nederland brandstof van goede kwaliteit hebben en het klimaat voorspelbaar is, zit er ruimte in de waardes die door de fabriek opgegeven worden.

Deze ruimte gebruiken wij in jouw voordeel. Door het aanpassen van de instellingen is er vermogenswinst te behalen met je voertuig. Zo geven wij de motor meer koppel, vermogen en souplesse.

De voordelen van chiptuning

Voor veel mensen is hun auto een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven, waar goed voor gezorgd moet worden. Bij Autobedrijf Steenman ben je ervan verzekerd dat wij met de grootst mogelijke zorg met jouw auto omgaan. Wij nemen alle werkzaamheden uiterst serieus en zetten alles op alles om de werkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren. Beide eigenaren zijn hoog opgeleid en beschikken over ruime ervaring en kennis om iedere situatie tot een goed einde te brengen. Hopelijk tot snel in onze garage.

Onze werkwijze

1.

Testrit vooraf

Sofware downloaden

2.

Software aanpassen

3.

Software uploaden

4.

Testrit achteraf

5.

Neem vrijblijvend contact op

Wij verzorgen onze klanten van A tot Z! Meer weten over onze diensten en onze beschikbaarheid? Neem gerust contact op. Onze contactinformatie vind je hier.