Over ons

De garage is gevestigd in Driebergen- Rijsenburg. Je vindt ons midden in een woonwijk, waardoor wij ons dorpse karakter kunnen vasthouden. Dit dorpse gevoel is ook terug te vinden in ons klantcontact. Wij onderhouden korte lijnen met onze klanten en streven naar informeel en leuk contact met iedere klant. Wij zijn er voor alle particuliere auto’s en voor bedrijfswagens.

Wie zijn wij?

Autobedrijf Steenman is een jonge organisatie, opgericht in april 2018. In de eerste jaren van het bestaan hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd en werken we iedere dag met tevreden klanten. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Aan het hoofd van Autobedrijf Steenman staan twee jonge ondernemers. Enthousiast, flexibel en vol passie aan het werk met auto’s. Met twee verschillende expertises en onze eigen talenten vullen wij elkaar precies aan. Door het starten van ons eigen bedrijf hebben wij echt van onze hobby ons beroep kunnen maken. Met veel plezier helpen wij je bij alle mogelijke problemen die je ondervindt met jouw voertuig.

Naast onze andere werkzaamheden importeren wij ook auto’s en onderdelen uit Duitsland.
Auto’s uit Duitsland zijn over het algemeen nog betrouwbaarder dan Nederlandse auto’s. Dit komt doordat het uitvoeren van onderhoud in Duitsland goedkoper is en eigenaren het onderhoud hierdoor beter bijhouden. Ook zijn deze geïmporteerde auto’s vaak uitgerust met meer opties. Heb jij interesse in het importeren van een Duitse auto? Schakel ons dan zeker in voor deze tijdrovende en administratieve klus. Wij helpen je graag!

Waarom kiezen voor ons?

Werk van hoge kwaliteit

Brede kennis en expertise

Korte lijnen tussen klant en bedrijf

Verstand van zaken

Ontzorging van A tot Z

Neem vrijblijvend contact op

Wij verzorgen onze klanten van A tot Z! Meer weten over onze diensten en onze beschikbaarheid? Neem gerust contact op. Onze contactinformatie vind je hier.