Garage

Garage

In onze garage ben je welkom voor alle mogelijke werkzaamheden aan de auto. Dit betreft onderhoud voor alle merken, maar ook grote en kleine reparaties. Wij beschikken over een eigen werkplaats en alle werkzaamheden worden door ons vakkundig uitgevoerd. Ook het reinigen van het interieur van je auto of andere poetswerkzaamheden kunnen door ons worden verricht.

Ben je op zoek naar goede, betrouwbare occasion voor een eerlijke prijs? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres! Koop een goed onderhouden tweedehandsauto bij Autobedrijf Steenman! 

Onze garage staat voor

Voor veel mensen is hun auto een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven, waar goed voor gezorgd moet worden. Bij Autobedrijf Steenman ben je ervan verzekerd dat wij met de grootst mogelijke zorg met jouw auto omgaan.

Wij nemen alle werkzaamheden uiterst serieus en zetten alles op alles om de werkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren. Beide eigenaren zijn hoog opgeleid en beschikken over ruime ervaring en kennis om iedere situatie tot een goed einde te brengen. Hopelijk tot snel in onze garage.

Neem vrijblijvend contact op

Wij verzorgen onze klanten van A tot Z! Meer weten over onze diensten en onze beschikbaarheid? Neem gerust contact op. Onze contactinformatie vind je hier.